خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک‌میلیون‌دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود
سرخط خبرها

لیگ برتر بسکتبال برگزار می‌شود؟ | سوت‌های الکترونیکی جایگزین سوت‌های کرونایی

  • کد خبر: ۴۸۴۳۵
  • ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۰
لیگ برتر بسکتبال برگزار می‌شود؟ | سوت‌های الکترونیکی جایگزین سوت‌های کرونایی
این طور که شنیده می‌شود برای پیشگیری داوران از ابتلا به کرونا، سوت‌های الکترونیکی خریداری شده است که با فشار انگشتان دست عمل می‌کند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، متاسفانه زمان برگزاری مسابقات بسکتبال باشگاه‌های ایران با وضعیت نگران کنندۀ شیوع کرونا در بسیاری از شهر‌ها از جمله تهران همزمان شده است. روزنامۀ همشهری، «تهران تعطیل شود؟» را به نظرسنجی گذاشته که ۵۳ درصد با تعطیلی همگانی موافق بودند. حالا مسابقات لیگ برتر بسکتبال که قرار است از ۱۵ آبان به صورت متمرکز در تهران برگزار شود، تحت‌الشعاع این اخبار است. علاوه بر این، مهدی کامرانی هم به کرونا مبتلا شد تا همه‌گیری، بیش از پیش به یکقدمی بازیکنان و تیم‌های بسکتبال نزدیک شود. کامرانی بعد از بازی دوستانۀ تیمش اعلام کرد به کرونا مبتلا شده است. با توجه به دورۀ پنهان این بیماری، مشخص نیست آیا تعداد دیگری از بازیکنان به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند یا نه؟ البته بیش از کامرانی، صمد نیکخواه بهرامی نیز به آن مبتلا شده بود.
طبق پروتکل‌هایی که فدراسیون به باشگاه‌ها اعلام کرده است، تیم‌ها باید در سه مرحله (پیش از اولین بازی، نیم فصل و قبل از پلی‌آف) تست PCR بدهند. فدراسیون بسکتبال با بیان اینکه بازیکنان باید خود مراقبتی را در پیش بگیرند، عملاً زیر بار مسئولیت‌های بعدی نخواهد رفت.
اما این ماجرا فقط شامل بازیکنان نمی‌شود. داوران بسکتبال هم در معرض خطر هستند. آنان مدام در حال لمس توپ یا قراردادن سوت در دهان خود هستند. در صورت آلوده بودن (به ویژه سوت)، ریسک ابتلا به کووید ۱۹ در بین داوران بالاست. سوت، یک چالش جدی است. تقریبا هر سوت نیاز به یک نفس عمیق دارد و سپس مجبورید پشت سرهم از قطرات پر از هوا — چیز‌هایی که در طول یک بیماری همه‌گیر نگرانی به وجود می‌آورد – استفاده کنید.
شنیده‌ها حاکی است برای پیشگیری، سوت‌های الکترونیکی خریداری شده است که با فشار انگشتان دست عمل می‌کند. از طرفی موضوع استفاده از افراد بالای ۶۵ سال به عنوان ناظر بازی‌ها مطرح است که شاید فدراسیون در صورت برگزاری بازی‌ها از این افراد استفاده نکند. موضوعی که در مورد مربی ۷۰ ساله یکی از تیم‌ها در بازی‌ها نیز صدق می‌کند، اما مشخص نیست فدراسیون بسکتبال برای این افراد محدودیت‌هایی اعمال می‌کند یا نه؟
از کرونا که بگذریم تعطیلی ۲۰ روزه لیگ برتر به دلیل برگزاری مسابقات تیم ملی در کاپ آسیا نیز باعث شده تا بسیاری از مربیان خواستار برگزاری لیگ بعد از مسابقات تیم ملی باشند. حالا باید منتظر ماند و دید در این چند روز چه اتفاقاتی می‌افتد و فدراسیون چه تصمیمی می‌گیرد، این طور که شرایط نشان می‌دهد و با وضعیت قرمز تهران و بسیاری از شهر‌های دیگر این احتمال وجود دارد که رقابت‌های لیگ برتر در آذرماه و پس از بازگشت تیم ملی از قطر برگزار شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->